top of page

Hoe kan je helpen ?

  • Vrijwilligerswerk : wil je graag als vrijwilliger meewerken om de sociale en humanitaire doelstellingen van Kurukshetra vzw te verwezenlijken, neem dan contact met Hélène, Tel : +32 (0)2 465 82 49    h.rondou@gmail.com Er zijn altijd helpende handen nodig op de info/verkoopstanden en tijdens de informatieve activiteiten in scholen en verenigingen. Het vrijwilligerswerk is onbezoldigd. Er is een wettelijk verplichte verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbijstand afgesloten.

  • Donaties : door een overschrijving of een permanente opdracht op onze rekening IBAN : BE29 0012 8701 2164        BIC : GEBABEBB, met de vermelding ‘projecten Kurukshetra' of voor één specifiek project.

  • Lid worden : storting van 25 euro lidgeld per jaar op bovenstaand rekeningnummer, met de vermelding ‘lidgeld'.

  • Producten kopen : door de weefwerken van de melaatsen te kopen. Voor overzicht verkooppunten (zie activiteiten en contact). Zo geef je je vrienden en kennissen een geschenk met een verhaal en breng hierdoor je familie en je vrienden in contact te brengen met onze werking.

  • Zelf activiteiten organiseren : je kan zelf een dag of avond Kurukshetra in te richten. We helpen je met de nodige info en ondersteuning. Je kan ook een standje op een markt of beurs organiseren.

Indien je in de ook in de toekomst onze projecten wil ondersteunen, wil je dan zo goed zijn om je bijdrage of bestendige opdracht over te maken op volgend bankrekeningnummer :
IBAN : BE29 0012 8701 2164
BIC : GEBABEBB
Kurukshetra vzw, Moortebeekstraat 102, B-1700 Dilbeek

WAT JE OOK DOET: HARTELIJK DANK!

bottom of page